Johannes Verden

Japansk Lifting , Ansigtszoneterapi og Refleksterapi hos Johannes Verden. Din skønhedsklinik i Roskilde
Japansk Cosmo Lifting med Johannes Verden - din ansigtsklinik 2024 512x512

Stresshåndtering, Stressterapi eller Stressbehandling i Roskilde med Samtaleterapi og Japansk Lifting

Med Stressterapi kan vi hjælp du til at forstå og håndtere dine symptomer på stress. Stress er efterhånden blevet noget de fleste af os møder på vores vej igennem tilværelsen. Arbejdskrav, familiemæssige vanskeligheder, forventninger og udfordringer kan komme i så store mængder at kroppen kan bryde sammen. Oplevelse er meget ubehagelig da vi oplever at der er klare grænser for vores biologiske formåen.

Nogle får ubehagelige symptomer såsom hovedpine, fordøjelsesproblemer, depression, muskelspændinger, koncentrationsbesvær og allergier. Andre bilver belaste at de i månedsvis ikke kan arbejde eller fungere i hjemmet. I værste fald kan de miste deres arbejdsevne helt. Inden disse symptomer forekommer kan stressen vise sig som ubalancer i hud og ansigt.

Krop og sind hænger sammen. Under en stressterapi kombinerer vi samtaleterapi om stressproblematikken med Japansk Lifting, da de understøtter hinanden. Med denne stressterapi, kan vi tidligt eller sent i et stressforløb, hjælpe både krop og sjæl af med ubalancerne samt forhindre at stressen udvikler sig til en depressiv tilstand.

Hvordan hjælper Stresshåndtering, Stressterapi eller stressbehandling med samtaleterapi og Japansk Lifting dig?

Samtaleterapien

Samtaleterapien hjælper dig med at blive bevist om hvad der skaber din stresssituation, hvad det er som forhindrer dig i at skabe en forbedring og hvordan du skaber forbedringen. I denne proces hjælper og støtter jeg dig med effektive værktøjer, som hjælper dig med at opdage og bruge alle de ressourcer du har i dig. Sammen arbejder vi på at få forbedringen af din stresssituation formuleret som et positivt og fremadrettet mål.

Stresshåndtering, Stressterapi eller Stressbehandling i Roskilde med Samtaleterapi og Japansk Lifting

Japansk Lifting

Stresshåndtering, Stressterapi eller stressbehandling med Japansk Lifting gør det muligt at opnå balance i ansigtet og hele kroppen. Alle zonerne i ansigtet har direkte forbindelse til kroppens organer. Ved at stimulere punkter og zoner i ansigtet i kombination med en muskelstimulerende teknik afhjælpes stressrelaterede ubalancer og symptomer som muskelspændinger, allergier, fordøjelsen og depression. Mange oplever efter en eller få behandlinger at deres hovedpine er forsvundet

Hvordan reduceres stresshormonerne med ansigtszoneterapi?

Ved stimulation af området omkring frontallapperne stimuleres produktionen og frigørelsen af hormonet oxytocin. Oxytocin giver en følelse af lykke og velvære og produceres ved berøring og ved nærvær, samvær og fortrolighed. Det reducerer frygt, skaber tillid og fællesskabsfølese.
Oxytocin dannes i Hypothalamus hvorefter det frigøres til blodbanerne og påvirker centralnervesystemet så vi spænder af og finder ro.

Mængden af stresshormoner i blodet mindskes væsentligt samtidig med, at blodtryk og puls falder så vi føler velvære. Dermed dæmpes angst, bekymring, vrede og agressivitet.

Priser for Stressterapi behandling hos Johannes Verden i Roskilde

Stressterapi · 1,5 time  · DKK 1.295

Vi kan tidligt eller sent i et stressforløb, hjælpe både krop og sjæl af med ubalancerne samt forhindre at stressen udvikler sig til en depressiv tilstand.

Stressterapiforløb over 3 gange · 4,5 time  · DKK 3.210

Terapiforløbet indeholder 3 behandlinger som afholdes over 3 uger med en behandling og samtale ugentlig.