Johannes Verden

Japansk Lifting , Ansigtszoneterapi og Refleksterapi hos Johannes Verden. Din skønhedsklinik i Roskilde
Japansk Cosmo Lifting med Johannes Verden - din ansigtsklinik 2024 512x512

Vi bruger INCAEARTH’s Rosa Mosqueta, en naturlige produktserie til ansigtsbehandling, ansigtszoneterapi, ansigtsmassage, ansigtsløftning samt hudpleje og skønhed

Vi anvender alene naturlige produkter fra INCAEARTH’s Rosa Mosqueta serie til Japansk Lifting, Ansigtszoneterapi og Refleksterapi.  Alle produkter  fra INCAEARTH  er baseret på koldpresset jomfru hybenroseolie og naturlig hyben.

INCAEARTH gør behandlingerne afslappende og foryngende da de økologiske cremer og olier har en stærk og effektiv celle gendannende virkning.

INCAEARTH’s Rosa Mosqueta til Japansk Lifting

INCAEARTH er skånsomme, naturlige produkter, der hjælper dig og din hud

INCAEARTH Hybencreme er del afProduktblad INKAEARTH's Rosa Mosqueta produkt serie uden tilsætningsstoffer. Er rig på C-Vitamin

INCAEARTH Hybencreme er naturlig og uden tilsætningsstoffer. Den er rig på C-Vitamin. Indeholder naturlig tretinoin som er det aktive ingrediens i mange anti-rynke produkter anvendt af dermatologer.

Del af INKAEARTH's Rosa Mosqueta serie. INCAEARTH Hyben Lifting indeholder fine artikler fra naturlige tørrede hyben uden tilsætningsstoffer. Efterlader huden blød og afslappet. Virker øjeblikkelig.

INCAEARTH Liftingmaske indeholder fine partikler fra naturlige tørrede hyben uden tilsætningsstoffer og virker som en collage.  Den virker øjeblikkelig på din hud og efterlader den blød og afslappet.

INCAEARTH Hvid Jordmaske uden tilsætningsstoffer dybderenser for urenheder, fugter og fjerner døde celler. Hjælper med at forny hudceller. Anvendes før en Japansk Lifting.Eren dal af INCAEARTH Hybencreme er del af INKAEARTH's Rosa Mosqueta serie.

INCAEARTH Hvid Jordmaske er en dybderensende maske uden tilsætningsstoffer som anvendes før en Japansk Lifting. Den dybderenser for urenheder, fugter huden og fjerner døde hudceller. Hjælper også din hud med at forny dens hudceller.

INCAEARTH Hybenolie er 100% naturlig og uden tilsætningsstoffer. Ren hybenolie er hemmeligheden bag de indfødte i Andesbjergenes opretholdelse af en ungdommelig hud i en høj alder

INCAEARTH Hybenolie er 100% naturlig og uden tilsætningsstoffer. Den bruges løbende under Japansk Lifting. Olien er baseret på den viden om ren hybenolie som de indfødte i Andesbjergene bruger til at opretholde en ungdommelig hud i en høj alder .

INCAEARTH Lifting Spheres afslapper og nedkøler huden efter en Japansk Lifting. Tilfører huden 12 livsvigtige mineraler.

INCAEARTH Lifting Spheres bruges i kombination med saltlotion som afslutning på en Japansk Lifting. Tilfører huden 12 livsvigtige mineraler mens den nedkøler og afslapper din hud efter en Japansk Lifting. 

Del af INKAEARTH's Rosa Mosqueta serie. INCAEARTH Saltlotion er en naturlig lotion, som indeholder lyseblå blødt bjergsalt uden tilsætningsstoffer. Hjælper mod inflammation, acne og åbne hudporer

INCAEARTH Saltlotion bruges i kombination med INCAEARTH Lifting Spheres som afslutning på en Japansk Lifting. Saltlotionen indeholder naturligt blødt og lys blå bjergsalt uden tilsætningsstoffer. Er virksom mod inflammation, acne og åbne hudpore. Tilføjer huden, muskler og væv naturligt mineraler.

INCAEARTH’s Rosa Mosqueta til Ansigtszoneterapi og Refleksterapi

INCAEARTH er  naturlige produkter, der skånsomt hjælper dig og din hud

INCAEARTH Hybenolie er 100% naturlig og uden tilsætningsstoffer. Ren hybenolie er hemmeligheden bag de indfødte i Andesbjergenes opretholdelse af en ungdommelig hud i en høj alder

INCAEARTH Hybenolie er 100% naturlig og uden tilsætningsstoffer. Den bruges løbende under Ansigtszoneterapi og Refleksterapi. Olien er baseret på den viden om ren hybenolie som de indfødte i Andesbjergene bruger til at opretholde en ungdommelig hud i en høj alder .

Produktblad INCAEARTH’s Rosa Mosqueta serie som vi bruger til Japansk Lifting, Ansigtszoneterapi og Refleksterapi

Se produktbeskrivelse af INCAEARTH’s Rosa Mosqueta produkt serie til Japansk Lifting, Ansigtszoneterapi og Refleksterapi med beskrivelse af det naturlige indhold af plejende syre og olier.